William Boothstraat 2
8861 TL Harlingen
tel: 0517 - 769000
KvK Friesland: 56207883


Wild ICT levert de volgende diensten:

Systeembeheer
De Wild ICT systeembeheerdienst neemt u het beheer van uw ICT infrastructuur grotendeels uit handen. Wild ICT beheert, ondersteunt en beveiligd uw ICT en het gebruik ervan op basis van vooraf gemaakte afspraken. Het is net of u een eigen afdeling systeembeheer binnen uw organisatie heeft.

Linux-implementatie en -migratie
Wij hebben veel ervaring met installatie, configuratie en gebruik van het Linux-besturingssysteem binnen middelgrote en kleinere organisaties, zowel voor servers als voor werkstations. Bij migratie vanaf andere besturingssystemen kunnen wij adviseren en begeleiden om een optimaal resultaat te bereiken.

Storingsdienst
Voor het oplossen van problemen met uw computer(s), netwerk of internetaansluiting kunt u terecht bij onze storingsdienst. Nadat u uw probleem bij ons heeft aangemeld wordt er een afspraak gepland om uw probleem te verhelpen.

Backup
Het gebeurt maar al te vaak: De harde schijf in een van de computers is gecrashed en nu zijn alle emails, brieven, offertes, enz. kwijt. Dit hoeft niet te gebeuren! Door het regelmatig maken van een backup van uw gegevens is veel ellende te besparen, om het nog maar niet te hebben over de bijkomende kosten van datarecovery. Wild ICT kan de backupprocedure voor u vormgeven en indien gewenst ook uitvoeren. Het maken van reservekopieŽn van uw gegevens kan eventueel op afstand via een beveiligde internetverbinding plaatsvinden.

Consultancy
Misschien heeft u al iemand in huis die de routinematige beheerstaken uitvoert, maar ontbreekt het aan de kennis en ervaring om ingrijpende wijzigingen aan te pakken. Wij kunnen hierbij adviseren en tevens uw eigen personeel begeleiden bij het zich eigen maken van nieuwe vaardigheden.

Hosting
Hosting van websites, e-mail en andere diensten wordt verzorgt door Dualip.
Klik hier voor meer informatie